logo
logo
promo

19 augustus 2019

Gratis Weber BBQ bij aankoop van een nieuwe Nissan!

Bij Van Mossel Bruyninx Nissan in Hasselt en Tongeren krijg je een gratis Weber barbecue cadeau bij aankoop van een nieuwe wagen.

Deze actie is geldig van 26 augustus t.e.m. 7 september 2019.

CONTACTFORMULIER
Gratis Weber BBQ bij aankoop van een nieuwe Nissan!

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten