logo
promo

27 november 2019

Black Weekend

van 29/11 t.e.m. 30/11

Op vrijdag 29 (16-22u) en zaterdag 30 (10-17u) pakken we groots uit bij Van Mossel tijdens ons Black Weekend.

Wat mag je verwachten?

  • Kortingen tot 31% op de catalogusprijzen.
  • Meer dan 150 wagens op 1 locatie.
  • Testrijden met elektrische wagens.
  • Food & drinks in Amerikaanse stijl.
  • Lancering NEW Nissan Juke.
  • Kinderanimatie (grime, ballonnenclown, springkasteel).

Kortom hét moment voor dé beste autodeal…ontdek nu al een selectie voertuigen op www.vanmossel.be/black-weekend.

Locatie?

Van Mossel Bruyninx Hasselt

Hellebeemden 4, 3500 Hasselt

Tot dan!

CONTACTFORMULIER
Black Weekend

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten