logo
logo
promo

12 juni 2020

Crazy deals die je niet mag missen!

Actie loopt t.e.m. 30 juni 2020

Klaar voor een knotsgekke maand juni?

Profiteer van CRAZY kortingen op een zéér ruim aanbod nieuwe, demo- en tweedehandswagens van méér dan 10 verschillende merken tijdens de Crazy Deals maand. We bundelden al onze toppers in een digitale folder. Ontdek ze nu via onderstaande knop:

Download de Crazy Deals folder

Te gek toch, niet?

We verwelkomen je graag in één van onze Van Mossel Bruyninx showrooms.

Liever op zondag langskomen? Maak dan nu je afspraak op https://www.vanmossel.be/crazy-deals

CONTACTFORMULIER
Crazy deals die je niet mag missen!

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten