logo
logo
promo

06 juli 2020

Geniet van een zomer vol voordelen!

Actie loopt t.e.m. 31 augustus 2020

De zomervakantie is gestart. Het perfecte moment om het startschot te geven van de Van Mossel Bruyninx ‘Voordeel Zomer’. Gedurende de volledige maand juli en augustus geniet u in al onze vestigingen van de scherpste prijzen op al onze wagens (nieuw, stock-, demo-, bestelwagens en tweedehandswagens).

Bekijk onze acties

CONTACTFORMULIER
Geniet van een zomer vol voordelen!

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten