logo
logo
 • Nissan 370Z COUPE

  LAATSTE VAN DE LEGENDARISCHE Z-SERIE

Catalogusprijs*

€ 39.250

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 39.250

DE 370Z IS UITGERUST MET EEN 3,7l V6 MOTOR

VANAF 11,4 L/100KM

VANAF 248 G/KM CO2-uitstoot

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

LEGENDARISCH DESIGN, KRACHTIGE PRESTATIES

Nissan 370Z Coupe

ONMISKENBAAR NISSAN 370Z

40 jaar passie

Het is een look waarvan de basis al 40 jaar geleden ontwikkeld is. De lange, lage motorkap en de afgeronde aerodynamische achterkant van de Nissan 370Z Coupé sportauto vormen een elegant silhouet. In combinatie met het unieke, op de bestuurder gerichte dashboard en het emblematische Nissan ‘Z’-logo weet u dat dit geen gewone sportauto is.

EEN VERBETERDE LEGENDE

EXTERIEUR DESIGN

Het vernieuwde en dynamisch getekende exterieur is lager, breder en stijlvoller dan ooit. De Nissan 370Z sportauto is een indrukwekkende, hedendaagse vertaling van de legendarische ‘Z’-look met lange motorkap.

BOEMERANGVORMIGE KOPLAMPEN

De bi-xenon koplampen, ontworpen om het markante silhouet van de Nissan 370Z sportauto te accentueren, zorgen voor een pittige look warmee u vast en zeker opvalt.

DAGRIJVERLICHTING

Deze LED lampen met hoge intensiteit integreren de voorbumper visueel met de verticale portiergrepen en zorgen overdag voor extra aanwezigheid.

LED ACHTERLICHTEN

Als aanvulling op de koplampen zijn de LED achterlichten voorzien van dezelfde opvallende vorm, vaardoor een look ontstaat die de aanwezigheid van de Nissan 370Z sportauto aankondigt – of u nu aankomt of vertrekt.

TECHNOLOGIE

BLIJF VERBONDEN

ZELFS DE TECHNOLOGIE IS HOOGWAARDIG

Kennis is macht, en daarom loopt u met het geïntegreerde navigatiesysteem van Nissan altijd een stapje voor. Met een 9,3GB harde schijf voor muziek, een 8” touchscreen en stemherkenning in zeven talen krijgt u 3d-kaarten van 20 europese steden in HD en realtime verkeersmeldingen.

ZEEN DOSIS ADRENALINE VERBINDT U MET DE WEG

NISSAN 370

LEGENDARISCH VERMOGEN

De 3.7 liter V6-motor in de Nissan 370Z Coupé sportauto is vergroot ten opzichte van zijn voorganger, de Nissan 350Z met 3.5 liter, en ontwikkelt 328 pk. Met een normale atmosferische motor in plaats van een turbocompressor biedt deze een supersnelle lage en gemiddelde acceleratie en ligt de tijd van 0 tot 100 km/u ruim onder de 6 seconden. Dat is pure opwinding – in elk opzicht.

SPORTIEF IN 6 !

HANDGESCHAKELDE TRANSMISSIE

Voor 2018 krijgt elke Z met manuele versnellingsbak ook een nieuwe EXEDY-koppeling, met een koppelingspedaal dat zich met minder inspanning en met nog meer precisie en controle laat bedienen. Met ruim 65 jaar uitmuntendheid, geavanceerde technologie en gepatenteerde innovaties is EXEDY wereldwijd de onbetwiste top wat koppelingen voor sport- en racewagens betreft.

SCHAKEL ALS PROFFESIONAL

SYNCHROREV CONTROL

 

Met Synchro Rev Control schakelt u als een professional, vlot en met veel controle, zowel in uw favoriete bochten als op weg naar het werk. De manuele versnellingsbak is zo soepel dat een automaat er jaloers van zou worden.

7-TRAPS

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

Met zijn zeven versnellingen geeft de optionele automatische transmissie van de Nissan 370Z sportauto u een breed bereik en verbeterde brandstofefficiëntie. Met een verscheidenheid aan selecteerbare instellingen kunt u uw rijervaring vormgeven als nooit tevoren. Downshift Rev Matching (toerentalaanpassing bij terugschakelen) maakt in de handgeschakelde instelling snel terugschakelen mogelijk met een tikje op het gaspedaal.

PASSIE ZONDER GRENZEN

PASSIE MET MAXIMALE TOEREN

Met een hoogtoerige v6-motor met 344PK, bredere achterwielen en een ophanging voor topprestaties is de nissan 370z Nismo sportwagen de meeste gefocuste ‘Z-auto’ ooit. Picture : 876427A

REMVERMORGEN

De Nissan 370Z sportauto biedt de grootste remmen aller tijden op een Nissan 370Z, maar de Nismo-uitvoering gaat nog een stapje verder. Met een knipoog naar de specificaties van de Nissan GT-R beschikt de Nismo over uiterst stevige remslangen en remvloeistof voor topprestaties, waarmee u een beter pedaalgevoel krijgt, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

GESMEDE LICHTMETALEN VELGEN

Gesmede 19″ aluminium-lichtmetalen velgen met een verfijnde tweekleurige Nismo-afwerking zijn bekleed met Bridgestone Potenza S001-banden met ondiep profiel. De randen zijn aan de achterzijde 1″ breder voor extra grip.


* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/10/2021 tot 31/10/2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

Gem. verbruik : 11,4 – 12,6 l/100 km – CO2 uitstoot: 259 – 288 g/km.

 

 

 

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten