logo
logo
 • ONTMOET ONS TEAM

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR


Over ons

Van Mossel Bruyninx

Van Mossel Bruyninx is een vaste binnen de verkoop van Nissan voertuigen in Limburg. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in de jaren ’50 en vandaag is Van Mossel Bruyninx onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep

Ons deskundig team staat steeds met raad en daad voor je klaar. In onze showrooms te Hasselt en Tongeren kun je terecht voor de aankoop van een nieuwe Nissan of een jonge tweedehandswagen.

Je geniet steeds van het scherpste aanbod, met of zonder overname. Daarnaast krijgt je wagen steeds de beste zorgen in onze werkplaats bij een onderhoud, reparatie of schadeherstel. Je werkplaatsafspraak nu aanvragen? Klik hier!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de behoeften van onze klanten perfect inschatten. In onze garage sta jij als klant centraal en communiceren we steeds open en zonder omwegen.

Onze medewerkers

ONTMOET ONS TEAM

Geert Quintiens
Brandmanager


Pascal Casier
Sales Advisor


Bram Lavigne
Sales Advisor


Jonathan Wijnants
Sales Advisor


Vincent Cufaro
Receptionist


Bart Henot
Receptionist


Yves De Bondt
Sales Advisor


Karin Vermeulen
Klantenadviseur receptie


Dirk Bruyninx
Site Manager


CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten